Hoe werk ik?

1. Intake

De eerste stap is weten wat jij nodig hebt. Dat bespreken we samen in een vertrouwelijk intakegesprek dat kan plaatsvinden in jouw thuisland of online. Nadien stippel ik samen met jou een gepersonaliseerd traject uit voor jouw coachingstraject.

Lees meer

2. Voorbereiding

Een grondige voorbereiding is cruciaal voor een goede eerste indruk. Hoe ga je jezelf profileren binnen het bedrijf? Ik kom bij je langs en bezorg je de nodige kennis van de lands- en bedrijfscultuur zodat je met een gerust hart de communicatie aanvat.

Lees meer

3. Coaching

Je kan rekenen op een in-depth personal coaching met de nodige schwung en dynamiek. In een vergaderruimte, in een squashzaal of al wandelend. Mijn coachingstijl is apart en het werkt! Wil je jouw communicatieskills aanscherpen en met meer zelfvertrouwen ondernemen? Ik werk samen met jou aan je vaardigheden, waar en wanneer je wil. Via personal coaching ondersteun ik je doorheen je expat traject of businessproject zowel in Belgiƫ als Duitsland als online.

Lees meer

4. Opvolging

Heb je bijkomende vragen of nood aan extra begeleiding? Dan kan je rekenen op mijn blijvende ondersteuning, online of face-to-face, ook gedurende je volledige verblijf. Dringend advies nodig? Kein Problem! Ik ben steeds bereikbaar voor noodgevallen en vind de geknipte oplossing voor de situatie.

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x