Management

Werk jij samen met België of Duitsland? Vermijd een culture clash en leer de bedrijfscultuur kennen. Van business etiquette, naar kennis van de politiek, tot inzicht in de vakbonden, ik maak je vertrouwd in alle raakvlakken tussen de lokale cultuur en jouw businessproject. En uiteraard doe ik dat met mijn dynamische 'schwung'!


Quick fix

Som heb je een snelle, efficiënte oplossing nodig! Werk je samen met klanten, werknemers of leveranciers uit België of Duitsland? En wil je die culture clash vermijden? Merk je dat je soms op weerstand botst? Dan help ik je met een quick fix van cultuur- en personal coaching om op de juiste manier te vinden om te communiceren en de juiste indruk achter te laten!

Tailor made

Werk je samen met klanten, werknemers of leveranciers uit België of Duitsland? En wil je die culture clash vermijden? Merk je dat je soms op weerstand botst? Laten we samen kijken hoe ik jou kan begeleiden waarbij we samen een plan van aanpak maken! Via cultuur- en personal coaching stuur ik je in de juiste richting!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x